Чудовий рецепт соковитого і ніжного м'яса під сирною шубкою. Я готую таку страву зі свинини практично на всі свята, а також частенько балую своїх домочадців в звичайні дні. М'ясо по-французьки виходить дуже м'яким, ніжним і соковитим. Таке блюдо найперше розмітають зі столу. Другі страви на день народження - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Свинина - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 4 шт
- Сир твердий - 300 г
- Сіль
- Перець чорний - за смаком
- Майонез - 9 ст. л.
М'ясо наріжте на відбивні і відбийте. Складіть в глибоку миску.
Цибулю наріжте чвертькільцами і додайте до м'яса.
Посоліть, поперчіть і додайте 4-5 ст. л. майонезу. Все ретельно перемішайте. Накрийте кришкою і відправте маринуватися в холодильник на ніч.
Сир натріть на дрібній тертці, додайте 3-4 ст. л. майонезу і все ретельно перемішайте.
Мариноване м'ясо викладіть на деко, зверху розкладіть цибулю і накрийте все сирною масою. Надішліть в духовку при температурі 180 градусів на 1 годину або до золотистого кольору.
Соковите, м'яке і ніжне м'ясо по-французьки готово! Всім смачного!
Коментувати