Якщо сформувати м'ясні тарталетки з ароматними спеціями, додати в них смажені баклажани і завершити сирної шапочкою, то замість звичайних м'ясних зраз вийде неймовірно соковита і смачна страва з баклажанів.
Інгредієнти
М'ясний фарш
- Оленина (яловичина) - 600 г
- Свинина - 300 г
- Сіль - 0.8 ч. л.
- Спеції (для фаршу) - 1 ч. л.
- Приправа (для свинини) - 1 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 0.5 ч. л.
- Часник - 3 зуб.
- Цибуля зелена - 150 г
начинка
- Баклажан - 400 г
- Олія - 3 ст. л.
- Цибуля зелена - 80 г
додатково
- Сир твердий - 150 г
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Взяти два види м'ясного фаршу, додати сіль, перець, спеції, приправу, подрібнений часник, порізану зелену цибулю. Змішати всі інгредієнти.
Підготувати начинку: баклажани порізати кубиком, зелену цибулю довільно і посмажити на рослинному маслі до напівготовності. Сир нашаткувати.
Духовку розігріти до 180 градусів. Розкласти м'ясний фарш по формах, щільно притискаючи до стінок і основи, щоб вийшли «тарталетки». В середину викласти начинку і закрити нашінкованним сиром.
Випікати при температурі 180 градусів 25 хвилин.
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!
Коментувати