М'ясні тарталетки з баклажаном

Якщо сформувати м'ясні тарталетки з ароматними спеціями, додати в них смажені баклажани і завершити сирної шапочкою, то замість звичайних м'ясних зраз вийде неймовірно соковита і смачна страва з баклажанів.

Інгредієнти

М'ясний фарш

  • Оленина (яловичина) - 600 г
  • Свинина - 300 г
  • Сіль - 0.8 ч. л.
  • Спеції (для фаршу) - 1 ч. л.
  • Приправа (для свинини) - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.5 ч. л.
  • Часник - 3 зуб.
  • Цибуля зелена - 150 г

начинка

  • Баклажан - 400 г
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Цибуля зелена - 80 г

додатково

  • Сир твердий - 150 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Взяти два види м'ясного фаршу, додати сіль, перець, спеції, приправу, подрібнений часник, порізану зелену цибулю. Змішати всі інгредієнти.
Підготувати начинку: баклажани порізати кубиком, зелену цибулю довільно і посмажити на рослинному маслі до напівготовності. Сир нашаткувати.
Духовку розігріти до 180 градусів. Розкласти м'ясний фарш по формах, щільно притискаючи до стінок і основи, щоб вийшли «тарталетки». В середину викласти начинку і закрити нашінкованним сиром.
Випікати при температурі 180 градусів 25 хвилин.
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі