Всі ми бачили як на барахолці готують м'ясо на вертикальному рожні, шар за шаром зрізуючи м'ясо тонкими шматочками, як текла слина від такого виду і аромату. Такі ж страви зі свинини ви можете робити і у себе на подвір'ї. Все просто - дивіться.
Інгредієнти
- Свинина - 1500 г
- Паприка солодка - за смаком
- Суміш перців - за смаком
- Сіль за смаком
- Оливкова олія - за смаком
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 5
Нарізаємо м'ясо пластинками і відбиваємо його. Беремо сковороду, наливаємо оливкової олії стільки, що б вистачило вмочити всі шматочки м'яса. Складаємо приправи (на свій смак) в масло і перемішуємо. Вмочуємо кожен шматочок м'яса в масло з приправами і насаджуємо на рожен. Збираємо вертикальну піч, робимо вугілля і поруч підвішуємо наш рожен на мотузку. Періодично підкручуємо. Прожарювання дивимося самі, По готовності зрізаємо. Я прикрасив зеленою цибулею пір'ями і червоною цибулею кільцями. Смачного!
Коментувати