М'ясо на вертикальному рожні

Всі ми бачили як на барахолці готують м'ясо на вертикальному рожні, шар за шаром зрізуючи м'ясо тонкими шматочками, як текла слина від такого виду і аромату. Такі ж страви зі свинини ви можете робити і у себе на подвір'ї. Все просто - дивіться.

Інгредієнти

  • Свинина - 1500 г
  • Паприка солодка - за смаком
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​за смаком

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 5

Нарізаємо м'ясо пластинками і відбиваємо його. Беремо сковороду, наливаємо оливкової олії стільки, що б вистачило вмочити всі шматочки м'яса. Складаємо приправи (на свій смак) в масло і перемішуємо. Вмочуємо кожен шматочок м'яса в масло з приправами і насаджуємо на рожен.

Збираємо вертикальну піч, робимо вугілля і поруч підвішуємо наш рожен на мотузку.
Періодично підкручуємо. Прожарювання дивимося самі, По готовності зрізаємо. Я прикрасив зеленою цибулею пір'ями і червоною цибулею кільцями. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі