Спосіб приготування цієї страви з м'яса практично не відомий в Україні, але досить поширений в Мексиці і на півдні США. Набір продуктів самий нехитрий, але основний смак формується під впливом вогню і диму. Важливо, що тут використовується саме полум'я, а не вугілля: в жаровні горять дрова, а на вогні смажиться м'ясо. Кухня: Мексиканська
Інгредієнти
- М'ясо (м'ясо годиться будь-яке, у мене було асорті зі свинини і яловичини.) - 2 кг
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 7
Рецепт приготування на перший погляд простий: м'ясо посипається сіллю і перцем, а потім смажиться на грилі. А ось кінцевий смак продукту формується саме в результаті маніпуляцій з вогнем:
- перш за все, щоб досягти потрібної карамелизации, м'ясо обжигается вогнем;
- далі решітка піднімається над вогнем, і м'ясо доводиться до готовності розсіяним теплом і димом.
Нюансів тут досить багато, описувати їх все довго, а читати втомлює. Смачного.
- перш за все, щоб досягти потрібної карамелизации, м'ясо обжигается вогнем;
- далі решітка піднімається над вогнем, і м'ясо доводиться до готовності розсіяним теплом і димом.
Нюансів тут досить багато, описувати їх все довго, а читати втомлює. Смачного.
Коментувати