М'ясо, смажене на відкритому полум'ї

Спосіб приготування цієї страви з м'яса практично не відомий в Україні, але досить поширений в Мексиці і на півдні США. Набір продуктів самий нехитрий, але основний смак формується під впливом вогню і диму. Важливо, що тут використовується саме полум'я, а не вугілля: в жаровні горять дрова, а на вогні смажиться м'ясо. Кухня: Мексиканська

Інгредієнти

  • М'ясо (м'ясо годиться будь-яке, у мене було асорті зі свинини і яловичини.) - 2 кг
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 7

Рецепт приготування на перший погляд простий: м'ясо посипається сіллю і перцем, а потім смажиться на грилі. А ось кінцевий смак продукту формується саме в результаті маніпуляцій з вогнем:
- перш за все, щоб досягти потрібної карамелизации, м'ясо обжигается вогнем;
- далі решітка піднімається над вогнем, і м'ясо доводиться до готовності розсіяним теплом і димом.

Нюансів тут досить багато, описувати їх все довго, а читати втомлює. Смачного.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі