Ніжна свинина в молоці

Сьогодні приготуємо шматок свинячої лопатки зі спеціями в молоці. Ми спочатку замарінуем свинину зі спеціями, а потім будемо її томити в молоці. У підсумку ми отримаємо ніжний шматок свинячої лопатки. Загалом дивимося! Страви зі свинини дуже смачні.

Інгредієнти

  • Свинина - 700 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Орегано - за смаком
  • Паприка солодка - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Масло вершкове - на смак
  • Молоко - 250 мл
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Помідор - 2 шт

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 2

Передбачається, що м'ясо вже помито. Ріжемо дрібно часник, додаємо орегано, паприку, сіль, перець, добре перемішуємо. Беремо м'ясо і натираємо гарненько спеціями. Акуратно кладемо м'ясо в ємність і потихеньку заливаємо молоком, що б не змити приправи. Ми залишаємо на годину маринуватися. Наливаємо в сковороду масло, розігріваємо і обсмажуємо тільки м'ясо поки з усіх боків. Далі кладемо м'ясо на сковороду і заливаємо молоком. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкувати до готовності, періодично помішуючи. Коли м'ясо готове, витягуємо його і прибираємо. У сковороду з молоком складаємо овочі і готуємо. Бажано ще пюре зробити. Коли все готово включаємо фантазію і як небудь красиво викладаємо на тарілку. Все готово. Смачного.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі