Сьогодні приготуємо шматок свинячої лопатки зі спеціями в молоці. Ми спочатку замарінуем свинину зі спеціями, а потім будемо її томити в молоці. У підсумку ми отримаємо ніжний шматок свинячої лопатки. Загалом дивимося! Страви зі свинини дуже смачні.
Інгредієнти
- Свинина - 700 г
- Часник - 2 зуб.
- Орегано - за смаком
- Паприка солодка - за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Масло вершкове - на смак
- Молоко - 250 мл
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Помідор - 2 шт
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 2
Передбачається, що м'ясо вже помито. Ріжемо дрібно часник, додаємо орегано, паприку, сіль, перець, добре перемішуємо. Беремо м'ясо і натираємо гарненько спеціями. Акуратно кладемо м'ясо в ємність і потихеньку заливаємо молоком, що б не змити приправи. Ми залишаємо на годину маринуватися. Наливаємо в сковороду масло, розігріваємо і обсмажуємо тільки м'ясо поки з усіх боків. Далі кладемо м'ясо на сковороду і заливаємо молоком. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкувати до готовності, періодично помішуючи. Коли м'ясо готове, витягуємо його і прибираємо. У сковороду з молоком складаємо овочі і готуємо. Бажано ще пюре зробити. Коли все готово включаємо фантазію і як небудь красиво викладаємо на тарілку. Все готово. Смачного.
Коментувати