Ніжна яловичина в горщечках

Всім привіт, друзі! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачної і ніжної страви з яловичини в горщиках.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Олія (без запаху) - 2 ст. л.
  • Вершки (10% жирності) - 100 мл
  • Сіль (я на 500гр м'яса додаю 1/2 ч.л.) - за смаком
  • Спеції (у мене до м'яса) - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Гірчиця (французька в зернах)
  • Борошно пшеничне / Борошно (1/2 ч.л.) - за смаком
Нарізаємо м'ясо і цибулю. Додаємо олію. Перемішуємо.
Укладаємо в горщики, накриваємо кришками і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.
Через дві години готуємо соус. До вершків додаємо сіль, спеції, чорний перець, гірчицю, борошно. Перемішуємо. Заливаємо м'ясо і відправляємо в духовку без кришок на 30 хвилин.
М'ясо готове! Воно виходить дуже ніжним, м'яким і соковитим! А вам я бажаю смачного, гарного настрою і всього самого найкращого!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі