Всім привіт, друзі! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачної і ніжної страви з яловичини в горщиках.
Інгредієнти
- Яловичина - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Олія (без запаху) - 2 ст. л.
- Вершки (10% жирності) - 100 мл
- Сіль (я на 500гр м'яса додаю 1/2 ч.л.) - за смаком
- Спеції (у мене до м'яса) - за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Гірчиця (французька в зернах)
- Борошно пшеничне / Борошно (1/2 ч.л.) - за смаком
Нарізаємо м'ясо і цибулю. Додаємо олію. Перемішуємо.
Укладаємо в горщики, накриваємо кришками і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.
Через дві години готуємо соус. До вершків додаємо сіль, спеції, чорний перець, гірчицю, борошно. Перемішуємо. Заливаємо м'ясо і відправляємо в духовку без кришок на 30 хвилин.
М'ясо готове! Воно виходить дуже ніжним, м'яким і соковитим! А вам я бажаю смачного, гарного настрою і всього самого найкращого!
Коментувати