Ніжне і соковите тушковане м'ясо

Обожнюю готувати свинину з даного рецепту. М'ясо виходить соковитим, ніжним. Воно в буквальному сенсі тане в роті. Підходить до будь-якого гарніру. Рецепт з категорії - другі страви зі свинини.

Інгредієнти

  • Свинина - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Вода - 100 мл
М'ясо наріжте середніми шматочками.
Надішліть в каструлю і тушкуйте під кришкою на повільному вогні.
М'ясо пустить воду, додайте сіль і перець. Перемішайте, додайте лавровий лист. Продовжуйте тушкувати на повільному вогні під кришкою, поки вода не випарується.
Цибулю наріжте чвертькільцями. Подрібніть часник.
Коли вода повністю википить, долийте півсклянки води і продовжуйте тушкувати на повільному вогні під кришкою, зрідка помішуючи.
Коли вода зменшиться на половину додайте цибулю і часник. Перемішайте. Продовжуйте тушкувати поки води залишиться зовсім небагато.
Тушковане м'ясо готове. Всім смачного.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі