Обожнюю готувати свинину з даного рецепту. М'ясо виходить соковитим, ніжним. Воно в буквальному сенсі тане в роті. Підходить до будь-якого гарніру. Рецепт з категорії - другі страви зі свинини.
Інгредієнти
- Свинина - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Часник - 2 зуб.
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець чорний - за смаком
- Вода - 100 мл
М'ясо наріжте середніми шматочками.
Надішліть в каструлю і тушкуйте під кришкою на повільному вогні.
М'ясо пустить воду, додайте сіль і перець. Перемішайте, додайте лавровий лист. Продовжуйте тушкувати на повільному вогні під кришкою, поки вода не випарується.
Цибулю наріжте чвертькільцями. Подрібніть часник.
Коли вода повністю википить, долийте півсклянки води і продовжуйте тушкувати на повільному вогні під кришкою, зрідка помішуючи.
Коли вода зменшиться на половину додайте цибулю і часник. Перемішайте. Продовжуйте тушкувати поки води залишиться зовсім небагато.
Тушковане м'ясо готове. Всім смачного.
Коментувати