Ніжні котлети «Дачні»

Смачні, ніжні, ароматні котлети. Дуже соковиті і апетитні страви з фаршу на сковороді. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний (свинячо-яловичий) - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Сухарі панірувальні / Панірування
  • Спеції (за смаком сіль сванська або адигейська, мелений перець)
  • Куркума - 1.3 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 1.3 ч. л.
  • Кріп (сушений) - 1.3 ч. л.
  • Кабачок (невеликий) - 1 шт
У фарш натерти на крупній тертці цибулю, на дрібній тертці натерти часник. Додати спеції. Вимісити фарш. Можна додати 70 мл води, так котлети будуть ще соковитіше.
З молодого кабачка шкірку можна не чистити.
Натерти кабачок на дрібній тертці і вимісити фарш ретельно ще раз.
Сформувати котлети і обваляти їх в сухарях. Обсмажити з двох сторін на рослинній олії до готовності. Подавати з улюбленим гарніром.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі