Смачні, ніжні, ароматні котлети. Дуже соковиті і апетитні страви з фаршу на сковороді. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Фарш м'ясний (свинячо-яловичий) - 800 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Сухарі панірувальні / Панірування
- Спеції (за смаком сіль сванська або адигейська, мелений перець)
- Куркума - 1.3 ч. л.
- Коріандр (мелений) - 1.3 ч. л.
- Кріп (сушений) - 1.3 ч. л.
- Кабачок (невеликий) - 1 шт
У фарш натерти на крупній тертці цибулю, на дрібній тертці натерти часник. Додати спеції. Вимісити фарш. Можна додати 70 мл води, так котлети будуть ще соковитіше.
З молодого кабачка шкірку можна не чистити.
Натерти кабачок на дрібній тертці і вимісити фарш ретельно ще раз.
Сформувати котлети і обваляти їх в сухарях. Обсмажити з двох сторін на рослинній олії до готовності. Подавати з улюбленим гарніром.
Смачного!
Коментувати