Ніжні котлети з фаршу "Порційні"

Для весни, а також літа стануть в нагоді нам, друзі! Порційні котлети. Їх любить вся моя сім'я! Удома можна насолоджуватися і в дорогу взяти з собою! Будемо правильно харчуватися! Наш рецепт страви з фаршу на сковороді такий простий! Ніжні повітряні, дуже дуже смачні! Солодкий перець, часник! Знаємо в цій справі толк! З сирної шапочкою звичайно ця страва з фаршу стане бездоганною! Готуйте страви з фаршу, це смачно.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 800 г
  • Сир твердий (150-200г (а взагалі за смаком)) - 150 г
  • Соус томатний - 3 ст. л.
  • Сухарі (мелені) - 2 ст. л.
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Часник (3-4 зуб) - 3 зуб.
  • Спеції (сіль, спеції за смаком) - за смаком
  • Олія (для змащування фольги) - за смаком

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 6

Фарш з'єднати зі сметаною і меленими сухарями. Посолити, поперчити
Ретельно вимісити
Сир натерти, додати подрібнений часник, майонез, перемішати
Фольгу нарізати на квадрати. З фаршу мокрими руками формувати круглі плоскі коржі і викладати на змащену маслом фольгу
Далі змащуємо котлету томатним соусом
Злегка встромляємо соломку солодкого перцю
Викладаємо сирно-часникову масу наверх
Краї фольги підвертаємо до котлети
Запікаємо при 200% хвилин 20-30 (залежить від розміру котлет і вашої духовки, тільки не перетримаїте, якщо не впевнені в духовці краще капнути крапельку води на деко (або форму)
Котлети готові. Подавати порційно в фользі з картопляним гарніром
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі