Ніжний листковий омлет

Ніжний, смачний листковий сніданок забезпечить вас енергією на цілий день. Приготувавши один раз, тепер сім'я просить такий омлет кожні вихідні. Подивившись цей рецепт страви з твердого сиру і яєць можна побачити, що готувати такий популярний омлет зовсім просто, і для нього не потрібно особливих навичок або пристосувань.

Інгредієнти

  • Карбонад (копчений) - 50 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сир твердий - 30 г
  • Молоко - 30 мл
  • Сіль - 2 г
  • Олія (для сковороди) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Для начинки я використовувала невеликий шматочок буженини, але підійде і будь-яка варена ковбаса або сосиска. Змастивши сковороду маслом викладаємо на неї м'ясо. Для першого шару нам знадобиться три жовтка змішаних з натертим твердим сиром. На сковороду діаметром 22 см. викладаю дві третини яєчної суміші і даю їй злегка підсмажиться на повільному вогні.

Через пару хвилин повертаю і виливаю третину. Жовток готується при досить низьких температурах, тому навіть якщо він залишиться трохи рідким нічого страшного, в згорнутому рулеті він встигне доготуватися. Для зовнішнього шару змішуємо три яєчні, що залишилися, білки з молоком і сіллю. Добре збиваємо і ділимо приблизно на три рази, поступово додаючи на сковороду і згортаючи рулетом частини, які приготувалися.

Готовий листковий сніданок нарізаємо і подаємо до столу гарячим зі свіжими овочами.
При збільшенні кількості яєць я не поділяю приготування на кілька частин, а просто роблю один великий омлет з великою кількістю шарів. Готуйте страви з яєць. Смачного)

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі