Ніжний, смачний листковий сніданок забезпечить вас енергією на цілий день. Приготувавши один раз, тепер сім'я просить такий омлет кожні вихідні. Подивившись цей рецепт страви з твердого сиру і яєць можна побачити, що готувати такий популярний омлет зовсім просто, і для нього не потрібно особливих навичок або пристосувань.
Інгредієнти
- Карбонад (копчений) - 50 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Сир твердий - 30 г
- Молоко - 30 мл
- Сіль - 2 г
- Олія (для сковороди) - за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Для начинки я використовувала невеликий шматочок буженини, але підійде і будь-яка варена ковбаса або сосиска. Змастивши сковороду маслом викладаємо на неї м'ясо. Для першого шару нам знадобиться три жовтка змішаних з натертим твердим сиром. На сковороду діаметром 22 см. викладаю дві третини яєчної суміші і даю їй злегка підсмажиться на повільному вогні.
Через пару хвилин повертаю і виливаю третину. Жовток готується при досить низьких температурах, тому навіть якщо він залишиться трохи рідким нічого страшного, в згорнутому рулеті він встигне доготуватися. Для зовнішнього шару змішуємо три яєчні, що залишилися, білки з молоком і сіллю. Добре збиваємо і ділимо приблизно на три рази, поступово додаючи на сковороду і згортаючи рулетом частини, які приготувалися.
Готовий листковий сніданок нарізаємо і подаємо до столу гарячим зі свіжими овочами.
При збільшенні кількості яєць я не поділяю приготування на кілька частин, а просто роблю один великий омлет з великою кількістю шарів. Готуйте страви з яєць. Смачного)
Через пару хвилин повертаю і виливаю третину. Жовток готується при досить низьких температурах, тому навіть якщо він залишиться трохи рідким нічого страшного, в згорнутому рулеті він встигне доготуватися. Для зовнішнього шару змішуємо три яєчні, що залишилися, білки з молоком і сіллю. Добре збиваємо і ділимо приблизно на три рази, поступово додаючи на сковороду і згортаючи рулетом частини, які приготувалися.
Готовий листковий сніданок нарізаємо і подаємо до столу гарячим зі свіжими овочами.
При збільшенні кількості яєць я не поділяю приготування на кілька частин, а просто роблю один великий омлет з великою кількістю шарів. Готуйте страви з яєць. Смачного)
Коментувати