Обсмажений короп в томаті з овочами

По суті, це рибні консерви, багатьма улюблені, тільки домашні - в рази смачніше. Причому, універсальні - і гаряче, і закуска. Готуйте пісні страви з риби частіше. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Короп (стейки, 6 шт.) - 900 г
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - за смаком
  • Олія - ​​за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукор ( "під ніж") - 1 ч. л.
  • Спеції (чорний, запашний і рожевий перець, гвоздика, лавровий лист) - за смаком

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 4

Рибу почистити, нарізати на стейки, 2,5 - 3 см., Овочі почистити і нарізати, цибулю - великим кубиком, моркву - брусками.
Обваляти рибу в борошні, (зручніше це зробити в пакеті). Обсмажити на рослинному маслі до красивого золотистого кольору.
У чистій сковороді на 2 ст. л. рослинного масла обсмажити цибулю до прозорості.
Додати моркву, смажити 5-7 хвилин на середньому вогні.
Додати томатну пасту, цукор, перемішати, тушкувати 5 хвилин.
Викласти в середину рибу, посолити.
Влити окріп, зануривши рибу, тушкувати 35 хвилин на мінімальному нагріві, під кришкою. При необхідності додати окріп.
Потім додати спеції, посолити за смаком, залишити ще на 10 хвилин. Вогонь мінімальний, під кришкою.
Видалити лавровий лист. Потім перекласти рибу в ємність для зберігання. Шматочки цілі, що не розвалюються.
На рибу викласти овочі і соус. Можна подавати гарячим, можна остудити і прибрати в холодильник на 12-24 годин для настоювання. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі