Махлама лам - дуже ситні і смачні страви з фаршу на сковороді, прості в приготуванні. Кухня: Іракська
Інгредієнти
- Фарш м'ясний - 500 г
- Помідор - 4 шт
- Яйце куряче - 4 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Петрушка - 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Каррі - 1 ч. л.
- Перець чорний - за смаком
- Перець червоний пекучий - за смаком
- Олія - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 30
Ось такі продукти нам знадобляться.
Нарізати цибулю дрібним кубиком. Розжарити масло і обсмажити цибулю з додаванням каррі, червоного і чорного перцю. Обсмажуємо близько 5 хвилин.
Потім додаємо фарш і обсмажуємо до готовності. Солимо вже в кінці.
Дрібно ріжемо помідори і петрушку і додаємо до фаршу. Обсмажуємо ще хвилин 8.
Одне яйце розмішати і вилити рівномірно на весь фарш, щоб він схопився краще. А потім акуратно розбиваємо інші яйця, білок так само намагаємося рапределіть по поверхні. Закриваємо кришкою і тушкуємо при слабкому вогні до готовності яєць.
Наше страва з фаршу на сковороді готова! Смачного!
Коментувати