Омлет з консервованої горбуші

Швидкий і смачний сніданок з доступних продуктів. Набрид омлет з шинкою і сиром? Тоді приготуйте омлет з консервованої горбуші! Страви з риби і яєць дуже смачні!

Інгредієнти

  • Молоко (+ рідина від консервів, обсяг загальний) - 300 мл
  • Яйце куряче - 6 шт
  • Консерви рибні (горбуша) - 1 бан.
Замість горбуші можна використовувати консервований тунець. Банка консервів стандартна, масою 240-250 грам. З риби злийте рідину і розімніть вилкою, видаливши великі кістки.
Розбийте в миску 6 яєць, додайте молоко і рідину від консервів. Оскільки рідини в різних консервах буває різна кількість, то спочатку заміряйте її, а потім долийте молоко. Загальний обсяг молока + рідини від консервів повинен бути 300 мл..
Розмішайте все виделкою, додайте розім'яту рибу. Сіль я не додаю, оскільки у консервованої риби її більш ніж достатньо.
Вилийте омлетну масу в форму або в порційні формочки. Цього обсягу вистачить на порційні 2-3 формочки.
Готуйте в духовці при t = 150 ° С близько 20 хвилин, потім збільште температуру до 180 ° С і злегка підрум'яньте омлет. Омлет також можна готувати в пароварці або на сковороді звичайним способом. Готовність я визначаю, злегка струшуючи формочки. Якщо в центрі не трясеться рідина, а видно що маса пружна - то омлет готовий.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі