Осетр смажений

Купила з нагоди стейки осетра. Ніколи не пробувала цю благородну рибу. Щоб оцінити смак, вирішила познайомитися з нею просто посмаживши стейки на сковороді. Все інше: соуси, гарніри та інше буду робити, якщо знову з'явиться можливість. Готуйте страви на день народження з риби.

Інгредієнти

  • Риба (стейки осетра) - 1 шт
  • Сіль - 1 пуч.
  • Перець чорний - 1 пуч.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Крохмаль - 2 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 2

Стейк осетра поступово розморозити до кімнатної температури. Посипати сіллю і перцем. Залишити хвилин на 30.
Підготувати обвалку: змішати борошно і крохмаль, додати трохи солі. Обваляти рибу і викласти на сковороду. Смажити по 3 хв з кожного боку до золотистого кольору.
Подавати, сервіруючи гарніром на свій смак, бажано з келихом благородного вина. Враження: дуже ніжне м'ясо! Страва не для наеданія, а для смакування. Не дарма осетер називається цар-риба.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі