Купила з нагоди стейки осетра. Ніколи не пробувала цю благородну рибу. Щоб оцінити смак, вирішила познайомитися з нею просто посмаживши стейки на сковороді. Все інше: соуси, гарніри та інше буду робити, якщо знову з'явиться можливість. Готуйте страви на день народження з риби.
Інгредієнти
- Риба (стейки осетра) - 1 шт
- Сіль - 1 пуч.
- Перець чорний - 1 пуч.
- Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
- Крохмаль - 2 ст. л.
- Олія - 2 ст. л.
Час приготування: 10 хвилин
Кількість порцій: 2
Стейк осетра поступово розморозити до кімнатної температури. Посипати сіллю і перцем. Залишити хвилин на 30.
Підготувати обвалку: змішати борошно і крохмаль, додати трохи солі. Обваляти рибу і викласти на сковороду. Смажити по 3 хв з кожного боку до золотистого кольору.
Подавати, сервіруючи гарніром на свій смак, бажано з келихом благородного вина. Враження: дуже ніжне м'ясо! Страва не для наеданія, а для смакування. Не дарма осетер називається цар-риба.
Коментувати