Овочева закуска в мультиварці

Сезон заготовок закінчено, але сезонні овочі поки ще є на прилавках. У дачників ще є смачні овочі, вирощені своїм руками. Тому можна приготувати смачну і пікантну овочеву закуску. Готуйте страви з кабачків, вони смачні.

Інгредієнти

  • Цукіні - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Морква - 300 г
  • Перець болгарський - 100 г
  • Часник - 3 зуб.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соус - 50 мл
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​50 мл
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Параметри приготування в мультиварці:

Програма: жарка (15 хвилин)

Помийте овочі. Цибулю і моркву очистіть, у перцю видаліть плодоніжки і насіння. Цукіні (якщо молоді) можна не очищати. Вага овочів вказано в очищеному вигляді.
Цибулю і перець наріжте соломкою. Цукіні і моркву натріть на "корейської" тертці.
Налийте в чашу мультиварки масло, включите режим "Жарка", дочекайтеся поки масло розігріється. Після чого покладіть в чашу овочі. Готуйте в режимі "Жарка" 15 хвилин, періодично відкривайте кришку і помішуйте.
Соус змішайте з медом і нарубленнним часником, влийте до овочів, перемішайте. Додайте перець за смаком. Закуску перекладіть з мультиварки в контейнер і остудіть. Найсмачніше на другий день, коли настоїться в холодильнику. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі