Сезон заготовок закінчено, але сезонні овочі поки ще є на прилавках. У дачників ще є смачні овочі, вирощені своїм руками. Тому можна приготувати смачну і пікантну овочеву закуску. Готуйте страви з кабачків, вони смачні.
Інгредієнти
- Цукіні - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 150 г
- Морква - 300 г
- Перець болгарський - 100 г
- Часник - 3 зуб.
- Мед - 1 ст. л.
- Соус - 50 мл
- Сіль за смаком
- Олія - 50 мл
- Перець чорний (мелений) - за смаком
Параметри приготування в мультиварці:
Програма: жарка (15 хвилин)
Помийте овочі. Цибулю і моркву очистіть, у перцю видаліть плодоніжки і насіння. Цукіні (якщо молоді) можна не очищати. Вага овочів вказано в очищеному вигляді.
Цибулю і перець наріжте соломкою. Цукіні і моркву натріть на "корейської" тертці.
Налийте в чашу мультиварки масло, включите режим "Жарка", дочекайтеся поки масло розігріється. Після чого покладіть в чашу овочі. Готуйте в режимі "Жарка" 15 хвилин, періодично відкривайте кришку і помішуйте.
Соус змішайте з медом і нарубленнним часником, влийте до овочів, перемішайте. Додайте перець за смаком. Закуску перекладіть з мультиварки в контейнер і остудіть. Найсмачніше на другий день, коли настоїться в холодильнику. Смачного!
Коментувати