Яскравий, насичений овочевий суп з курячими фрикадельками!
Інгредієнти
фрикадельки
- Фарш курячий - 300 г
- Цибуля ріпчаста (60 г) - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Білок яєчний - 1 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Кріп - 2 гіл.
овочева частина
- Картопля (200 г) - 2 шт
- Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
- Морква (140 г) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (90 г) - 1 шт
- Горошок зелений (заморожений) - 120 г
- Перець солодкий - 1 шт
- Олія - 2 ст. л.
- Вода - 2 л
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Кріп - 3 гіл.
Приготуємо курячі фрикадельки: У чаші блендера з'єднати курячий фарш, шматочки ріпчастої цибулі і часнику, яєчний білок. Ретельно змішати блендером.
Приправити фарш за смаком сіллю і чорним перцем, додати подрібнений кріп, ретельно перемішати.
Сформувати з фаршу невеликі фрикадельки (у мене вийшло 25 шт.) І прибрати їх в холодильник.
Овочева частина супу: картоплю нарізати невеликими шматочками і відправити в каструлю з водою, довести до кипіння, зменшити вогонь.
Дрібно нарізати цибулю і моркву. На сковороді розігріти невелику кількість рослинної олії і відправити їх обсмажуватися на середньому вогні до золотистого кольору цибулі і м'якості моркви.
Невеликими шматочками нарізати солодкий перець, відправити його в сковороду до моркви з цибулею. Обсмажувати все разом 2-3 хвилини, не забуваючи помішувати.
Додати зелений горошок (попередньо не розморожувати), приправити овочі сіллю і чорним перцем за смаком, обсмажувати овочі ще 1-2 хвилини і зняти сковороду з вогню.
Капусту нарізати.
Коли картопля вже буде практично готовою, відправити в каструлю капусту, дати закипіти, зменшити вогонь.
Додати обсмажені овочі.
Кладемо в суп фрикадельки. Акуратно перемішати і варити хвилин 10-12 до готовності фрикадельок. Пробуємо суп і регулюємо смак на сіль / перець.
Додати в суп дрібно нарізану зелень (у мене кріп), дати закипіти і зняти каструлю з вогню.
Всім смачного!
Коментувати