В тихому океані водиться два види палтуса: сінекорий і білокорий. Білокорий палтус трохи сухуватий, тому я його приготував в пряному маслі. Страви з риби - категорія рецепта.
Інгредієнти
- Палтус (філе) - 500 г
- Масло оливкове
- Масло вершкове - 100 г
- Прянощі - за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Палтус обробити на порційні шматки.
Розм'якшене вершкове масло змішати з сіллю, перцем, прянощами, які ви любите до риби. В даному випадку це сухий базилік.
Шматок фольги змастити оливковою олією. Покласти палтус шкірою вниз і зверху намазати пряне масло.
Добре загорнути конверт з фольги.
Обсмажити палтус в конверті на сухій сковороді на середньо-сильному вогні (у мене 4 з 6) по 4 хвилини з кожного боку.
Подавати гарячим.
Коментувати