Параміджана з цукіні

Парміджана - популярна інтерпретація відомого рецепта - Парміджана з баклажанами. Дуже смачна і ніжна запіканка з цукіні з сиром. Подається як закуска або як самостійна страва з баклажанів. Кухня: Італійська. Готуйте дієтичні страви, це корисно.

Інгредієнти

  • Цукіні (загальна вага близько 1 кг) - 4 шт
  • Помідор (середніх) - 3 шт
  • Моцарелла - 200 г
  • Пармезан - 40 г
  • Сіль за смаком
  • Базилік - за смаком
  • Олія (для смаження) - за смаком

Час приготування: 70 хвилин

Кабачки нарізати на пластини, посолити і залишити на 20 хвилин.
Потім змити сіль і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Помідори нарізати на тонкі пластини. На дно форми покласти частину помідор.
Потім на помідори укладаємо кабачки, присолити, посипаємо тертими сирами і сушеним базиліком. А потім повторюємо шари, помідор, кабачок, сир.
Запікаємо в духовці 20 хвилин при темп 200 град. поки запіканка НЕ ​​зазолотиться.
Ось така виходить запіканка.. дуже сирна і смачна. Подається відразу ж. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі