Парміджана - популярна інтерпретація відомого рецепта - Парміджана з баклажанами. Дуже смачна і ніжна запіканка з цукіні з сиром. Подається як закуска або як самостійна страва з баклажанів. Кухня: Італійська. Готуйте дієтичні страви, це корисно.
Інгредієнти
- Цукіні (загальна вага близько 1 кг) - 4 шт
- Помідор (середніх) - 3 шт
- Моцарелла - 200 г
- Пармезан - 40 г
- Сіль за смаком
- Базилік - за смаком
- Олія (для смаження) - за смаком
Час приготування: 70 хвилин
Кабачки нарізати на пластини, посолити і залишити на 20 хвилин.
Потім змити сіль і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Помідори нарізати на тонкі пластини. На дно форми покласти частину помідор.
Потім на помідори укладаємо кабачки, присолити, посипаємо тертими сирами і сушеним базиліком. А потім повторюємо шари, помідор, кабачок, сир.
Запікаємо в духовці 20 хвилин при темп 200 град. поки запіканка НЕ зазолотиться.
Ось така виходить запіканка.. дуже сирна і смачна. Подається відразу ж. Смачного!
Коментувати