Для любителів червоної рибки. Так, калорійно, але дуже смачно. Готуйте страви з риби. Кухня: Італійська
Інгредієнти
- Паста - 80 г
- Лосось - 130 г
- Сливки (пармалат 23%) - 100 мл
- Сир блакитний - 25 г
- Пармезан (тертий) - 10 г
- Масло вершкове - 8 г
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 1
Пасту відварюємо до готовності. Філе лосося нарізаємо на шматочки, обсмажуємо майже до готовності. Вершкове масло розтоплюємо (стежте, щоб не згоріло!). Додаємо вершки, коли нагріються - сир. Мішаємо, поки сир не розтане. У соус додаємо рибку, доводимо до готовності. Об'єднуємо соус з пастою. Кількість інгредієнтів на одну велику порцію! Дівчаткам можна трохи зменшити. В одній порції 910 ккал.
Коментувати