Паста з соусом Альфредо і лососем

Для любителів червоної рибки. Так, калорійно, але дуже смачно. Готуйте страви з риби. Кухня: Італійська

Інгредієнти

  • Паста - 80 г
  • Лосось - 130 г
  • Сливки (пармалат 23%) - 100 мл
  • Сир блакитний - 25 г
  • Пармезан (тертий) - 10 г
  • Масло вершкове - 8 г

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 1

Пасту відварюємо до готовності. Філе лосося нарізаємо на шматочки, обсмажуємо майже до готовності. Вершкове масло розтоплюємо (стежте, щоб не згоріло!). Додаємо вершки, коли нагріються - сир. Мішаємо, поки сир не розтане. У соус додаємо рибку, доводимо до готовності. Об'єднуємо соус з пастою. Кількість інгредієнтів на одну велику порцію! Дівчаткам можна трохи зменшити. В одній порції 910 ккал.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі