Печінка індички під цибулевої шапкою з бальзамічним соусом. Любителям печінки індички і курячої печінки присвячується. Готується швидко, з'їдається ще швидше. Можна приготувати як закуску або подати як основне блюдо. Страви на вечерю - категорія рецепту. Готуйте страви з печінки, вони смачні.
Інгредієнти
- Печінка індича - 300 г
- Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
- Оливкова олія (можна використовувати будь-яку олію) - 3 ст. л.
- Бальзамик (будь-який бальзамічний крем, але не білий) - 3 ч. л.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Перець чорний - 1 пуч.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 3
Печінку індички промиваємо, просушуємо паперовим рушником і ріжемо навпіл. Солимо і перчимо.
Розігріваємо сковороду, наливаємо олію. На розігріту сковороду викладаємо печінку. Обсмажуємо з кожного боку по 3, 5 хвилини.
Перекладаємо печінку на тарілку. Можна накрити щоб не охолола.
Нарізану півкільцями цибулю викладаємо в ту ж сковороду і обсмажуємо на тій самій олії, на якої смажили печінку. Якщо масла мало, то додамо ще трохи.
Цибулю обсмажуємо хвилин 5-6, до м'якості. Додаємо бальзамічний крем. Перемішуємо цибулю з бальзамічним кремом (НЕ уксусом) 15 секунд. Викладаємо цибулю на печінку. Готово. Можна подавати з брусничним соусом і зеленью. Смачного!
Коментувати