Пісні фаршировані сушки

Вегетаріанський варіант фаршированих фаршем сушок. Готуйте страви з фаршу, це смачно.

Інгредієнти

  • Сушки - 200 г
  • Молоко соєве - 400 мл
  • Фарш соєвий - 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Сир твердий (сир рослинний, можна замінити на пісний майонез) - 50 г
  • Спеції - за смаком
  • Олія - ​​50 мл
  • Соєвий соус - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Підготувати продукти - сушки скласти в ємність для замочування, сир натерти, моркву і цибулю очистити, фарш відміряти, спеції взяти за смаком (я брала куркуму, паприку, чорний перець і пажінтік, але можна брати улюблені) Духовку поставити розігріватися. Молоко нагріти, але не кип'ятити. Залити гарячим молоком сушки хвилин на 20 Соєвий фарш залити окропом (приблизно склянки дві), додати соєвий соус, і залишити на час розбухати.
Поки сушки замочуються, цибулю і моркву максимально дрібно порізати, в розігріте масло кинути спеції, через 15 сек. - цибулю, ще через хвилину моркву, трохи затушити, додати соєвий фарш разом з водою, в якій він заварюється, і тушкувати поки вода не випарується.
Форму для випікання застелити фольгою, змастити трохи олією, викласти сушки, начинити фаршем, а зверху присипати тертим сиром (або фарш змішати з майонезом, якщо сиру немає) Накрити зверху фольгою, і запікати хвилин 15-20

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі