Пісні пельмені з тофу і шпинатом

Пельмені з тофу, шпинатом і спеціями. Цей рецепт пісної страви підійде тим, хто постить, худне або дотримується рослинного харчування. Такі веганські пельмені багаті білком і містять зовсім мало жирів, що так корисно при схудненні. На смак, це блюдо, вас так само порадує. Кухня: Китайська. Страви з шпинату - категорія рецепту.

Інгредієнти

Для тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 600 г
  • Вода - 200 мл
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.

Для начинки

  • Тофу - 300 г
  • Шпинат - 50 г
  • Часник - 3 зуб.
  • Олія - ​​10 мл
  • Перець чорний - за смаком
  • Спеції - за смаком
  • Сіль - 1 пуч.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Висипаємо борошно в миску і робимо посередині отвір, туди виливаємо воду, масло і солимо. Замішуємо тісто і даємо йому відпочити. На маслі обсмажуємо шпинат. На тертці тремо тофу і часник. Змішуємо тертий тофу з часником, шпинатом, сіллю і за бажанням додаємо спеції. Беремо тісто і розрізаємо на 4 частини. Кожну частину розкачати і вирізати кружальця. Ліпимо пельмені, потім відварюємо і подаємо з соєвим соусом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі