Пельмені з тофу, шпинатом і спеціями. Цей рецепт пісної страви підійде тим, хто постить, худне або дотримується рослинного харчування. Такі веганські пельмені багаті білком і містять зовсім мало жирів, що так корисно при схудненні. На смак, це блюдо, вас так само порадує. Кухня: Китайська. Страви з шпинату - категорія рецепту.
Інгредієнти
Для тіста
- Борошно пшеничне / Борошно - 600 г
- Вода - 200 мл
- Олія - 3 ст. л.
- Сіль - 1 пуч.
Для начинки
- Тофу - 300 г
- Шпинат - 50 г
- Часник - 3 зуб.
- Олія - 10 мл
- Перець чорний - за смаком
- Спеції - за смаком
- Сіль - 1 пуч.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Висипаємо борошно в миску і робимо посередині отвір, туди виливаємо воду, масло і солимо. Замішуємо тісто і даємо йому відпочити. На маслі обсмажуємо шпинат. На тертці тремо тофу і часник. Змішуємо тертий тофу з часником, шпинатом, сіллю і за бажанням додаємо спеції. Беремо тісто і розрізаємо на 4 частини. Кожну частину розкачати і вирізати кружальця. Ліпимо пельмені, потім відварюємо і подаємо з соєвим соусом. Смачного!
Коментувати