Пропоную приготувати смачний гороховий суп в мультиварці! Виходить дуже смачна і ситна страва з картоплі, яка при цьому не містить м'ясо і прекрасно підійде як для вегетаріанської кухні, так і для харчування під час постів. Інгредієнти для цього супу знайдуться у будь-якої господині. Я готую в мультиварці. Кухня: Російська
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Морква - 2 шт
- Картопля - 3 шт
- Горох - 200 г
- Вода - 2 л
- Олія - 3 ст. л.
- Сіль - 1 ст. л.
- Перець чорний - 1 ч. л.
- Лист лавровий - 2 шт
Час приготування: 140 хвилин
Кількість порцій: 10
Параметри приготування в мультиварці:
Потужність: 900 Вт
Основна програма: Гасіння (120 хвилин)
Додаткова програма: Жарка (15 хвилин)
Порізати цибулю.
Порізати моркву.
Обсмажити овочі в мультиварці в рослинній олії в режимі "Жарка" або "Випічка" 10 хвилин.
Порізати картоплю кубиками.
Додати картоплю до обсмажених овочів і все разом обсмажити ще 5 хвилин.
Додати до овочів горох і перемішати.
Влити в чашу мультиварки 2 л води, додати сіль і спеції, перемішати.
Включити мультиварку в режимі "Гасіння" на 2 години. За цей час горох прекрасно розвариться і суп вийде як з печі. Якщо любите більш твердий горох в супі, то можна зменшити час готування хвилин на 40. Смачного!
Коментувати