Рецепт дуже смачного і ситного гарячого блюда, яка особливо стане в нагоді під час посту.
Інгредієнти
- Нут (сухий) - 250 г
- Картопля (середнього розміру) - 7 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Перець болгарський (свіжий або консервований) - 2 шт
- Молоко кокосове - 400 мл
- Гарам масала - 1 ч. л.
- Вода - 150 мл
- Сіль за смаком
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 3
Перед приготуванням бажано замочити сухий нут у воді на пару годин (час приготування нуту з цілими картоплинами в скороварці вказано для попередньо замоченого нуту). Нарізати цибулю і болгарський перець (я використовувала запечений консервований перець, але можна готувати і зі свіжим). У скороварку налити воду. У киплячу воду покласти цибулю, додати гарам масала і перець. Потім додати замочений нут, посолити. Влити кокосове молоко. Останніми покласти цілі картоплини. Закрити скороварку і готувати в режимі високого тиску 35 хвилин. Смачного!
Коментувати