Пісний рецепт з картоплі і нуту

Рецепт дуже смачного і ситного гарячого блюда, яка особливо стане в нагоді під час посту.

Інгредієнти

  • Нут (сухий) - 250 г
  • Картопля (середнього розміру) - 7 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський (свіжий або консервований) - 2 шт
  • Молоко кокосове - 400 мл
  • Гарам масала - 1 ч. л.
  • Вода - 150 мл
  • Сіль за смаком

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 3

Перед приготуванням бажано замочити сухий нут у воді на пару годин (час приготування нуту з цілими картоплинами в скороварці вказано для попередньо замоченого нуту). Нарізати цибулю і болгарський перець (я використовувала запечений консервований перець, але можна готувати і зі свіжим). У скороварку налити воду. У киплячу воду покласти цибулю, додати гарам масала і перець. Потім додати замочений нут, посолити. Влити кокосове молоко. Останніми покласти цілі картоплини. Закрити скороварку і готувати в режимі високого тиску 35 хвилин. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі