Ребра в томатному маринаді на грилі

Красиві ребра з томатами і прованськими травами, досить швидка і смачна страва порадує будь-якого члена сім'ї.

Інгредієнти

  • Ребра свинячі - 1500 г
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • Суміш перців - 2 ч. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Прованські трави

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Для початку помиємо ребра і відділимо від них плівку. Плівка знімається легко, потягнули і готово. Маринад дуже простий: Беремо тарілку, дрібно шматуємо туди часник, слідом кидаємо дві столові ложі томатної пасти, далі посипаємо прованськими травами. Прикрасимо гірку сумішшю перців і не забуваємо про сіль, поливаємо рослинним маслом і розтираємо це все в мисці. Далі як в страшному кіно, натираємо ребра цієї криваво червоною сумішшю, укладаємо в блюдо і замотуємо плівкою. Мінімум годину ребра будуть від нас відпочивати, а то і більше, чим більше, тим краще. Коли у ребер час вийшов і вони готові відправитися на вугілля, кидаємо на мангал грати і відправляємо ребра на обжарку. Смажити по готовності, кому як подобається. Головне, щоб не згоріли, тільки подрумянились - перевернули і так далі. Тоді вони вийдуть красивими і смачними.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі