Риба під незвичайним соусом

Дуже соковита, смачна і ніжна рибка під незвичайним соусом.

Інгредієнти

  • Риба (хек) - 2 шт
  • Молоко - 50 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сир (вершковий) - 150 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Масло вершкове - 10 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

1. Рибу миємо, видаляємо хребет, ріжимо на порційні шматки.
2. Рибу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом.
3. Готуємо соус: змішуємо сир, молоко, яйце, гірчицю (діжонську), лимонний сік, солимо до смаку.
4. Нарізаємо цибулю (кільцями, півкільцями).
5. Рибу солимо, викладаємо на рибу цибулю і заливаємо соусом.
6. Відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180С, на 30 хвилин.
7. Готову рибу викладаємо на блюдо, посипаємо кропом.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі