Дуже соковита, смачна і ніжна рибка під незвичайним соусом.
Інгредієнти
- Риба (хек) - 2 шт
- Молоко - 50 мл
- Яйце куряче - 1 шт
- Гірчиця - 1 ст. л.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Сир (вершковий) - 150 г
- Сіль - 1 ч. л.
- Масло вершкове - 10 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 5
1. Рибу миємо, видаляємо хребет, ріжимо на порційні шматки.
2. Рибу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом.
3. Готуємо соус: змішуємо сир, молоко, яйце, гірчицю (діжонську), лимонний сік, солимо до смаку.
4. Нарізаємо цибулю (кільцями, півкільцями).
5. Рибу солимо, викладаємо на рибу цибулю і заливаємо соусом.
6. Відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180С, на 30 хвилин.
7. Готову рибу викладаємо на блюдо, посипаємо кропом.
2. Рибу викладаємо у форму, змащену вершковим маслом.
3. Готуємо соус: змішуємо сир, молоко, яйце, гірчицю (діжонську), лимонний сік, солимо до смаку.
4. Нарізаємо цибулю (кільцями, півкільцями).
5. Рибу солимо, викладаємо на рибу цибулю і заливаємо соусом.
6. Відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180С, на 30 хвилин.
7. Готову рибу викладаємо на блюдо, посипаємо кропом.
Коментувати