Дуже смачні дієтичні котлети, смажені на сковороді особливим способом, без краплі олії і без панірування. Другі страви з фаршу на сковороді будуть корисними тим, хто не хоче включати духовку заради двох котлет і для тих, у кого немає пароварки. Страви на Трійцю - категорія рецепту, спробуйте.
Інгредієнти
- Фарш рибний - 250 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце куряче (невелике) - 1 шт
- Хліб - 2 скибки.
- Сіль за смаком
- Кріп - 2 гіл.
У мисці змішати рибний фарш, яйце, розмочений хліб, подрібнений кріп і натерту на дрібной тертці цибулю.
Посолити за смаком, добре перемішати. Залишити на 15 хвилин.
На суху розігріту сковороду викласти пергамент. Пергамент викладати так, щоб боки сковороди теж були прикриті.
З фаршу скачати колобки, викласти на сковороду з пергаментом. Трохи приплюснути колобки. Накрити кришкою і смажити на маленькому вогні з двох сторін до готовності.
Смачного!
Коментувати