Рулети з лаваша з бринзою і шампіньйонами

Чудовий рецепт для недільного сніданку всією сім'єю. Просто, швидко і дуже смачно! Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Лаваш (тонкий, вірменський) - 1 шт
  • Бринза (м'яка, 1 упак.) - 200 г
  • Печериці (консервовані, різані) - 1 бан.
  • Маслини - 12 шт
  • Горіхи волоські - 1 жменька
  • Зелень (базилік, естрагон) - 1 пуч.
  • Цибуля зелена (при бажанні) - за смаком
Бринзу розім'яти виделкою. Печериці віджати від розсолу. Горіхи розмолоти. З'єднати в мисці.
Зелень дрібно нарізати і додати до загальної маси. Все ретельно перемішати. Маслини розрізати на 4 колечка кожну.
Лаваш розрізати на 4 частини, намазати начинкою.
Викласти кільця маслін (по 3 маслини на кожен шматочок).
Згорнути лаваш в рулетики.
Злегка підрум'янити на сковороді з мінімальною кількістю рослинного масла, можна навіть на сухій, щоб закріпити.
Після охолодження розрізати на шматочки навскоси і подавати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі