Рулетики з прісного тіста, з досить привабливим виглядом і смачним поєднанням курячого фаршу, грибів, щавлю і спецій. Запах цієї страви з грибів і курки змусить заздрити сусідів, адже вона готується з додаванням великої кількості італійських трав, до складу яких входять: майоран, чебрець, материнка, м'ята, базилік і інші. У підсумку вийде ароматний обід або вечеря, він порадує своїм відмінним смаком, який нагадує смак пельменів (мантів). Готуйте страви з курки, вони смачні.
Інгредієнти
тісто
- Вода - 270 мл
- Сіль - 1 ч. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Олія - 2 ст. л.
- Борошно пшеничне / Борошно - 420 г
начинка
- Фарш курячий - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 3 зуб.
- Приправа (італійські трави) - 2 ст. л.
- Печериці - 200 г
- Щавель - 100 г
- Сіль - 0.5 ч. л.
заливка
- Бульйон - 300 мл
для подачі
- Сметана - 200 г
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 8
Приготувати тісто: в воду покласти сіль, цукор, рослинну олію і перемішати. Додати просіяне борошно. Вимісити тісто і дати йому «відпочити» хвилин 30.
Гриби і щавель порізати. У фарш додати подрібнені цибулю і часник, всипати приправу, посолити - вимішати фарш.
Тісто розділити на дві частини. Кожну розкачати в прямокутник. Розподілити начинку: нанести курячий фарш, зверху гриби і щавель.
Тісто з начинкою скачати в рулет. Край і кінці рулету защипати і порізати на рівні шматочки, з яких отримаємо міні рулетики.
Духовку розігріти до 180 градусів. Рулетики укласти в форму для запікання, зрізами вгору. Бульйон додати так, щоб він покривав рулетики на 2/3 їх висоти. Готувати в духовці 35 хвилин.
Подавати з овочами і сметаною або з улюбленим соусом. Смачного!
Коментувати