Салат зі шпинатом і куркою

Це страва з курки від Джеймі Олівера з його книги про італійську кухню. Смачний, легкий і в той же час простий у приготуванні. Кухня: Італійська

Інгредієнти

  • Шпинат - 250 г
  • Курка (відварна або запечена) - 200 г
  • Сир твердий - 50 г
  • Гірчиця (зерниста) - 2 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Наршараб (або сік граната, або мед 1.ч.л.) - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Промити листя шпинату і укласти на блюдо.
Час приготування дається без урахування готування курки. Отже, курка береться або відварна або запечена. У запеченої буде смак цікавіше і інтенсивніше. Нарвати куряче м'ясо на невеликі шматочки.
Сир в оригіналі береться пармезан, але я пробувала і з іншими сортами і теж смачно. Сир тоненько нарізати овочечисткою.
Змішати масло з гірчицею і гранатовим соусом. Посолити за смаком. Якщо немає гранатового соусу, то взяти одну чайну ложку меду і три столові ложки лимонного соку.
Полити салат заправкою. Пригощайтеся! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі