Це страва з курки від Джеймі Олівера з його книги про італійську кухню. Смачний, легкий і в той же час простий у приготуванні. Кухня: Італійська
Інгредієнти
- Шпинат - 250 г
- Курка (відварна або запечена) - 200 г
- Сир твердий - 50 г
- Гірчиця (зерниста) - 2 ч. л.
- Оливкова олія - 4 ст. л.
- Наршараб (або сік граната, або мед 1.ч.л.) - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Промити листя шпинату і укласти на блюдо.
Час приготування дається без урахування готування курки. Отже, курка береться або відварна або запечена. У запеченої буде смак цікавіше і інтенсивніше. Нарвати куряче м'ясо на невеликі шматочки.
Сир в оригіналі береться пармезан, але я пробувала і з іншими сортами і теж смачно. Сир тоненько нарізати овочечисткою.
Змішати масло з гірчицею і гранатовим соусом. Посолити за смаком. Якщо немає гранатового соусу, то взяти одну чайну ложку меду і три столові ложки лимонного соку.
Полити салат заправкою. Пригощайтеся! Смачного!
Коментувати