Салат зі шпинату і квашеної капусти

Простий вітамінний салат з шпинату з вегетаріанського меню. У ньому цілком достатньо гостроти і солоності від квашеної капусти і журавлини, але, орієнтуючись на свій смак, можна зробити необхідні добавки! Готуйте страви з капусти, вони смачні.

Інгредієнти

  • Шпинат - 50 г
  • Капуста квашена (з гіркою) - 3 ст. л.
  • Журавлина - 1 ст. л.
  • Олія (1-2 ст. л.) - 2 ст. л.
  • Цибуля зелена (3-4 стеблинки) - за смаком
Шпинат вимити, обсушити і крупно нарізати. Дістати з банки квашену капусту, досить взяти 3 ст. л. з гіркою.
На блюдо помістити нарізаний шпинат і на нього - квашену капусту. Приправити олією (1-2 ст. л.) і додати нарізану зелену цибулю.
Додати 1 ст. л. журавлини і салат готовий! Гостроти і солоності капусти цілком вистачає, але можна зробити добавки за смаком. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі