Сердечка з овочами в сметанній підливі

Дуже ситні і смачні страви. Для вегетаріанців можна готувати без додавання сердечок і теж буде смачно. Приготуйте курячі сердечка, це смачно.

Інгредієнти

  • Сердечка курячі - 800 г
  • Сметана - 200 г
  • Помідор - 300 г
  • Капуста кольрабі (середніх близько 300 гр.) - 2 шт
  • Картопля - 300 г
  • Кріп - за смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія - ​​4 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Відварити сердечка в підсоленій воді окол 15 хвилин після закипання.
Нарізати кольрабі кубиком і сполоснути у воді, дати підсохнути. Картоплю і цибулю так само нарізати кубиком.
Помідор натерти на тертці або подрібнити в блендері. Додати сметану і дрібно нарізаний кріп, присолити.
Розжарити масло і обсмажити картоплю на сильному вогні близько 6 хвилин. Присипати чорним перцем за смаком.
Потім додаємо цибулю і кольрабі, смажимо ще хвилин 6.
Додаємо до овочів сердечка.
Заливаємо сметанно - томатним соусом. Солимо і перчимо до смаку. Після закипання тушкуємо на повільному вогні під кришкою 30 хвилин.
Наше курячі сердечка готові! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі