Дуже ситні і смачні страви. Для вегетаріанців можна готувати без додавання сердечок і теж буде смачно. Приготуйте курячі сердечка, це смачно.
Інгредієнти
- Сердечка курячі - 800 г
- Сметана - 200 г
- Помідор - 300 г
- Капуста кольрабі (середніх близько 300 гр.) - 2 шт
- Картопля - 300 г
- Кріп - за смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Олія - 4 ст. л.
Час приготування: 90 хвилин
Відварити сердечка в підсоленій воді окол 15 хвилин після закипання.
Нарізати кольрабі кубиком і сполоснути у воді, дати підсохнути. Картоплю і цибулю так само нарізати кубиком.
Помідор натерти на тертці або подрібнити в блендері. Додати сметану і дрібно нарізаний кріп, присолити.
Розжарити масло і обсмажити картоплю на сильному вогні близько 6 хвилин. Присипати чорним перцем за смаком.
Потім додаємо цибулю і кольрабі, смажимо ще хвилин 6.
Додаємо до овочів сердечка.
Заливаємо сметанно - томатним соусом. Солимо і перчимо до смаку. Після закипання тушкуємо на повільному вогні під кришкою 30 хвилин.
Наше курячі сердечка готові! Смачного!
Коментувати