Дорогі друзі, найпростіший рецепт страви з капусти і курки! Шикарне блюдо у нас на обід! І вечеря з ним буде звичайно відмінна! Все смачно, душевно і так гармонійно! Вам на пробу пропоную цю курку! І побільше додавайте до неї капусти! Другі страви можуть бути дуже смачними.
Інгредієнти
- Курка (800-1000 г будь-яких частин курки) - 900 г
- Капуста білокачанна / Капустa (невеликий качан) - 1 вилок
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Майонез (можна трохи менше, але соусу повинно бути достатньо) хто не вживає майонез взагалі, можна замінити на сметану (але це тільки за потребою)) - 1 скл.
- Спеції (сіль, мелений чорний перець, улюблені приправи для курки, лавровий лист.) - за смаком
- Олія - за смаком
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 6
Якщо курка ціла - обробити на частини (у мене були готові гомілки). Посолити, (тільки обережно, не забувати, що майонез солоний) додати спеції, майонез і перемішати
На маслі пасеруємо нарізану цибулю до рум'яності
Додаємо до цибулі натерту моркву
Обсмажуємо
Потім до цибулі з морквою додаємо нашатковану капусту і тушкуемо, часто помішуючи
Солимо все, додаємо лаврушку, вливаємо трохи води
Тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин
Викладаємо капусту в форму для запікання
Зверху викладаємо шматки курки і виливаємо залишки соусу, в якому вона маринувалася
Ставимо в середньо нагріту духовку і запікаємо в районі 30 хвилин (до готовності курки)
Блюдо готове
Ця страва з м'яса курки готується дуже просто, виходить смачно і ароматно. Куряче м'ясо краще брати пожирніше. Смачного!
Коментувати