Шурпа це блюдо зі смаком і характером. Густі наваристі гарячі страви з курки подарують вам насолоду. Подивіться що ми додали в шурпу щоб зробити її ще ситніше! Смачного!
Інгредієнти
- Гомілка куряча - 8 шт
- Картопля (невеликих) - 10 шт
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Морква - 2 шт
- Помідор (середніх) - 10 шт
- Перець солодкий - 5 шт
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Вода - 300 мл
- Олія - 50 мл
- Перець чилі - 1 шт
- Тісто прісне
- Часник - 4 зуб.
- Базилік - 20 г
- Петрушка - 20 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Курячі ніжки викласти в казан з рослинним маслом. Посолити і посипати перцем. Додати картоплю, нарізану цибулю, моркву, помідори і солодкий перець. Додати томатну пасту і влити воду. Воду додавати по потребі з розрахунку посуду і густоти. Поставити на середній вогонь і готувати 1,5 години. Замісити тісто з борошна, води, яєць і солі. Тісто розкачати і змастити перетертої сумішшю з часнику, базиліка, петрушки, солі і рослинної олії. Згорнути в рулет і нарізати на порції. Додати в шурпу і варити до готовності. При бажанні додати гострий перець і посипати зеленню. Смачного!
Коментувати