Шурпа з курячих ніжок

Шурпа це блюдо зі смаком і характером. Густі наваристі гарячі страви з курки подарують вам насолоду. Подивіться що ми додали в шурпу щоб зробити її ще ситніше! Смачного!

Інгредієнти

  • Гомілка куряча - 8 шт
  • Картопля (невеликих) - 10 шт
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Морква - 2 шт
  • Помідор (середніх) - 10 шт
  • Перець солодкий - 5 шт
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Вода - 300 мл
  • Олія - ​​50 мл
  • Перець чилі - 1 шт
  • Тісто прісне
  • Часник - 4 зуб.
  • Базилік - 20 г
  • Петрушка - 20 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
Курячі ніжки викласти в казан з рослинним маслом. Посолити і посипати перцем. Додати картоплю, нарізану цибулю, моркву, помідори і солодкий перець. Додати томатну пасту і влити воду. Воду додавати по потребі з розрахунку посуду і густоти. Поставити на середній вогонь і готувати 1,5 години. Замісити тісто з борошна, води, яєць і солі. Тісто розкачати і змастити перетертої сумішшю з часнику, базиліка, петрушки, солі і рослинної олії. Згорнути в рулет і нарізати на порції. Додати в шурпу і варити до готовності. При бажанні додати гострий перець і посипати зеленню. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі