Швидкий ханум в духовці

Відмінна альтернатива пельменів. Ці страви в духовці з фаршу готуються швидко і просто!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Вода (може піти трохи більше або трохи менше) - 100 мл
  • Сіль

начинка

  • Фарш м'ясний (у мене яловичий) - 550 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Вода - 150 мл

додатково

  • Олія (для змащування)
  • Вода (для запікання)
У миску просіваємо борошно, додаємо яйце, олію, солимо і, поступово додаючи воду, замішуємо тісто. Прибираємо в пакет і залишаємо на 30 хвилин. До фаршу додаємо натерту на крупній тертці моркву і дрібно нарізану цибулю. Солимо, перчимо, вливаємо холодну воду і добре перемішуємо. Стіл присипаємо борошном і розгортаємо тісто в прямокутник товщиною приблизно 2 мм. Викладаємо фарш і розподіляємо по тісту, залишаючи краї вільними від начинки. Загортаємо в рулет і защипуємо краї. Перекладаємо в форму для запікання швом вниз. Змащуємо рулет олією. На дно наливаємо трохи води, накриваємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 50 хвилин. Страви з фаршу в духовці подаємо зі сметаною. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі