Запіканка з рікотти з яблуками, бананом і червоною смородиною. Структура запіканки пориста. За смаку солодка, з приємною кислинкою. Готуйте страви з яєць, це смачно.
Інгредієнти
тісто
- Рікотта (5 пачок) - 1 кг
- Яйце куряче - 4 шт
- Цукор - 4 ст. л.
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- Ванільний цукор - 1 ч. л.
- Сіль - 1/3 ч. л.
- Крупа манна - 4 ст. л.
- Сметана - 4 ст. л.
начинка
- Яблуко (велике) - 2 шт
- Смородина червона - 2 горст.
- Банан - 1 шт
Параметри приготування в мультиварці:
Потужність: 860 Ватт
Програма: випічка (60 хвилин)
У миску поклала рікотту, насипала цукор, манну крупу, сіль, ванілін, розпушувач і додала сметану. Масу добре перемішала. Бока чаші мультиварки змастила вершковим маслом. На дно чаші поклала пергамент і на нього поклала трохи сирної маси. Два очищених від шкірки яблука без серцевини нарізала кубиками і поклала їх у чашу. на яблука виклала масу, що залишилася.
Очистила банан. Нарізала його кружечками, розклала поверх маси і насипала смородину.
Встановила програму - випічка 60 хвилин. Після закінчення часу за допомогою тарілки, вміщеній в чашу мультиварки, перевернула запіканку. Переклала її нижною, зарум'яненою стороною в тарілку.
І нарізала запіканку на 8 порцій.
У розрізі видно пориста структура запіканки і шматочки яблука. Їли запіканку з варенням і кавою. Дуже смачно!
Коментувати