Сирна запіканка в мультиварці

Запіканка з рікотти з яблуками, бананом і червоною смородиною. Структура запіканки пориста. За смаку солодка, з приємною кислинкою. Готуйте страви з яєць, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Рікотта (5 пачок) - 1 кг
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Крупа манна - 4 ст. л.
  • Сметана - 4 ст. л.

начинка

  • Яблуко (велике) - 2 шт
  • Смородина червона - 2 горст.
  • Банан - 1 шт

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 860 Ватт

Програма: випічка (60 хвилин)

У миску поклала рікотту, насипала цукор, манну крупу, сіль, ванілін, розпушувач і додала сметану. Масу добре перемішала. Бока чаші мультиварки змастила вершковим маслом. На дно чаші поклала пергамент і на нього поклала трохи сирної маси. Два очищених від шкірки яблука без серцевини нарізала кубиками і поклала їх у чашу. на яблука виклала масу, що залишилася.
Очистила банан. Нарізала його кружечками, розклала поверх маси і насипала смородину.
Встановила програму - випічка 60 хвилин. Після закінчення часу за допомогою тарілки, вміщеній в чашу мультиварки, перевернула запіканку. Переклала її нижною, зарум'яненою стороною в тарілку.
І нарізала запіканку на 8 порцій.
У розрізі видно пориста структура запіканки і шматочки яблука. Їли запіканку з варенням і кавою. Дуже смачно!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі