Дуже смачна і ситна запіканка, може подаватися як гарнір або як самостійна страва з кабачків. Готуйте страви з картоплі, це смачно.
Інгредієнти
- Кабачок - 1 кг
- Картопля - 400 г
- Сир твердий - 200 г
- Часник - 1 зуб.
- Яйце куряче - 2 шт
- Орегано - за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Сіль за смаком
Час приготування: 60 хвилин
У мене був шматочок пармезану і твердий сир. Нарізати кабачок і картоплю однаковими кубиками.
Відварити в солоній воді близько 15 хвилин і розтовкти в пюре. Як трохи охолоне, додати сіль, перець, орегано, дрібно нарізаний часник і яйця. Все добре перемішати, додати третю частину від натертого сиру і ще раз добре перемішати.
Викласти в змащену маслом форму і посипати сиром, що залишився.
Запікати 25 хвилин при темп. 200 град. Я орієнтуюся по сирній скоринці, як з'явилася позолота, так і дістаю.
Подають запіканку або з м'ясом або з овочами. Смачного!
Коментувати