Скумбрія в томатному соусі з пастою

Не стандартний спосіб приготування страви з риби скумбрії який підійде до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

  • Скумбрія - 2 шт
  • Томати протерті - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець Кайєн - за смаком
  • Томатна паста - 1 ч. л.
  • Апельсин - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Тиснемо сік до цедрі в миску, потім перетертих томатів і чайну ложку томатної пасти і розмішуємо. Потім катаємо наш апельсин по столу придавлюючи рукою, для того щоб з нього потім вичавити сік. Обшпарюємо апельсин окропом і натираємо його на дрібній тертці, нам потрібна цедра приблизно половини апельсина, можна трохи більше. Нарізати скумбрію шматочками по 3 см. Дрібно рубаємо цибулю і часник. Обсмажуємо цибулю з часником до прозорості і перекладаємо в окрему миску. У сковороду переливаємо апельсиново-томатний соус, ставимо вогонь на середній і помішуючи доводимо до кипіння. Солимо і перчимо до смаку. Додаємо обсмажену цибулю з часником і розмішуємо. Занурюємо нашу скумбрію в сковороду і накриваємо кришкою. І залишаємо хвилин на 15-20 на вогні нижче середнього. В середині циклу потрібно рибку перевернути. Всім смачного друзі).

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі