Скумбрія, запечена в лаваші

Хрусткий лаваш зовні, а всередині ніжна і соковита риба скумбрія. Готуйте другі страви з лаваша, вони дуже смачні!

Інгредієнти

  • Скумбрія - 1 шт
  • Лаваш (100 гр.) - 1 шт
  • Сир голландський - 50 г
  • Помідори черрі (або 1 звичайний прмідор) - 4 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
Насамперед видаляємо з риби всі кістки. Повинна вийти "книжка" зі скумбрії. Рибу солимо і перчимо з усіх боків. Сир нарізаємо на скибочки, помідори - кружечками. На одну половину риби викладаємо сир, помідори і накриваємо другою половиною. Беремо лист лаваша, перекладаємо рибу і загортаємо. Потім рибу в лаваші загортаємо в лист фольги. Запікаємо приблизно 40 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі