Смачна курка по-Умбрійські

Неймовірно смачна вечеря була вчора у нас - страва з квасолі і м'яса. Я просто в дикому захваті від страви! Ароматно, ситно, красиво і дуже-дуже смачно! Кухня: Італійська. Спробуйте страви з картоплі, це також смачно.

Інгредієнти

  • Крила курячі (+ 4 курячих ніжки) - 4 шт
  • Квасоля консервована (400 г, в томатному соусі) - 1 бан.
  • Бекон - 200 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Селера черешкова - 1 шт
  • Вино біле сухе - 100 мл
  • Томати у власному соку (400 г, очищені) - 1 бан.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Розмарин (свіжий) - 1 гіл.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком
Підготувати продукти. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Селеру дрібно нарізати.
Бекон нарізати на маленькі шматочки.
У глибокому сотейнику розігріти половину масла і обсмажити овочі, помішуючи на середньому вогні 8 хвилин. Додати бекон і готувати ще 5 хвилин. Шумівкою перекласти овочі і бекон в миску, відставити.
Курку вимити, ретельно обсушити. Влити в сковороду масло, що залишилося, обсмажити шматки курки по 4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Посолити.
Влити вино.
Готувати на сильному вогні, поки воно повністю не випарується.
Додати цукор.
Томати злегка розім'яти виделкою і вилити на курку.
З гілочки розмарину обірвати листочки і разом з лаврушкой додати в сковороду. Влити 100 мл холодної води. Перемішати і довести до кипіння.
Повернути в сковороду овочі і бекон.
Додати квасолю з соусом, перемішати.
Готувати під кришкою 10 хвилин. Дівчата, це щось неймовірне! Обов'язково приготуйте.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі