Смачне м'ясо з баклажанами

М'ясо з баклажанами - страви з баклажанів, які підійдуть до будь-якого гарніру. Воно не тільки прикрасить ваш стіл, але і зробить прийом їжі незабутньо смачним. Такі страви з м'яса на сковороді можна подавати як в звичайні дні, так і на свята

Інгредієнти

  • Яловичина - 200 г
  • Баклажан - 2 шт
  • Картопля - 100 г
  • Морква - 2 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​за смаком
  • Спеції - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Підготуємо всі інгредієнти. Наріжемо м'ясо смужками. Натремо моркву на тертці. Картоплю наріжемо кубиками. Баклажани - на половину кружечків. Подрібнимо болгарський перець.
Тушкуємо м'ясо на оливковій олії хвилин 20 на повільному вогні під закритою кришкою.
Додаємо картоплю. Продовжуємо тушкувати минути 10. Далі додаємо баклажани. Тушкуємо все хвилин 20, не забуваючи перемішувати.
Додаємо моркву, болгарський перець, спеції за смаком. Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів.
Подаємо на стіл гарячим.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі