Готуйте страви зі шпинату і картоплі. Пюре яскраве, радісне, ошатне, ніжне з вершковим, витонченим смаком і ароматом. Смак картопляного пюре, шпинату і сиру збалансований. Готуйте гарячі смачні страви з картоплі пюре.
Інгредієнти
- Картопля - 1 кг
- Шпинат - 100 г
- Молоко - 250 мл
- Масло вершкове (розм'якшене) - 75 г
- Сир твердий (ковбасний) - 200 г
- Сіль - 0.5 ч. л.
- Лист лавровий - 2 шт
- Часник - 2 зуб.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 5
Часник подрібнити, сир нашаткувати.
Листя шпинату порізати, покласти в каструлю, додасть молоко. Варити одну хвилину з моменту закипання. Трохи остудити, подрібнити в блендері.
Підготувати картоплю до відварювання, посолити, додати лавровий лист. Варити 20 хвилин з моменту закипання. Картопляний відвар злити. У готову гарячю картоплю додасть шпинатну суміш, вершкове масло і перетворити в пюре. Додати часник, сир.
Перемішати. Подавати в гарячому вигляді. Смачного!
Коментувати