Смарагдове пюре

Готуйте страви зі шпинату і картоплі. Пюре яскраве, радісне, ошатне, ніжне з вершковим, витонченим смаком і ароматом. Смак картопляного пюре, шпинату і сиру збалансований. Готуйте гарячі смачні страви з картоплі пюре.

Інгредієнти

  • Картопля - 1 кг
  • Шпинат - 100 г
  • Молоко - 250 мл
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 75 г
  • Сир твердий (ковбасний) - 200 г
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Часник подрібнити, сир нашаткувати.
Листя шпинату порізати, покласти в каструлю, додасть молоко. Варити одну хвилину з моменту закипання. Трохи остудити, подрібнити в блендері.
Підготувати картоплю до відварювання, посолити, додати лавровий лист. Варити 20 хвилин з моменту закипання. Картопляний відвар злити. У готову гарячю картоплю додасть шпинатну суміш, вершкове масло і перетворити в пюре. Додати часник, сир.
Перемішати. Подавати в гарячому вигляді. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі