Смажене м'ясо зі свинячої рульки

Я обожнюю рульку. Для мене це найсмачніше м'ясо. Як же смачні ці желейні прошарки. А як вони корисні. Дивуюся, чому рулька вважається м'ясом 3-го сорту. Запрошую вас спробувати дуже смачні і недорогі страви з м'яса на сковороді. Смачного!

Інгредієнти

  • Рулька (свиняча) - 1.4 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Суміш перців - 0.5 ч. л.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Коріандр - 0.3 ч. л.

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 4

Передня рулька обробляється легше і на ній більше м'яса. Але я люблю більше задню, мені здається, що вона смачніше. Знімаємо шкірку, відокремлюємо м'ясо від кістки. Шкурка нам стане в нагоді для приготування наступної страви. Та й взагалі, не поспішайте її викидати. Якщо варите холодець - додайте. А з кісточки зваріть бульйон, супчик вийде відмінним!
Наріжте м'ясо поперек волокон, це важливо! Обсушити! На сковороду налийте олію і добре розігрійте. Викладіть підготовлені шматочки на сковороду в один шар! М'ясо має обсмажитися, отримати корочку, щоб зберегти свій смак!
Як тільки м'ясо обсмажиться - переверніть. Не полінуйтеся попрацювати з кожним шматочком.
У вас вже готова ріпчаста цибуля, нарізана півкільцями.
Додайте лавровий лист, суміш перців і коріандр.
Засипайте цибулю, вона повинна покрити всі м'ясо шубкою. Вогонь одразу ж зменшуємо до мінімуму і закриваємо м'ясо кришкою. Готуватися м'ясо буде довго. За цей час цибуля пропариться і перетвориться в прекрасний карамельний соус. Слідкуйте за вогнем і сковородою. Може бути потрібно буде додати води. Обов'язково окріп. Коли м'ясо буде вже готове - посоліть. Вимкніть вогонь і дайте м'ясу подумати, настоятися буквально хвилин 10. Якщо ваші домашні люблять зелень - присипте жменькою кінзи! Обіцяю - буде смачно!
Час приготування від 1,5 до 2,5 годин. Це залежить від свинки! Готуйте із задоволенням! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі