Напевно, ви і не знали що риб'ячі голови можна також смажити?! Багато з подивом ставляться до цієї страви з риби, але скуштувавши одного разу, вишукують в тарілці саме ці шматки смаженої риби. Пригощайтеся.
Інгредієнти
- Риба (голова коропа, загальна вага 750 г.) - 4 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
- Олія - за смаком
- Сіль за смаком
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 2
Рибу почистити, видалити плавники і зябра. Голови відрізати.
Розрізати голову таким чином. Перевернути, розгорнувши, злегка придавивши рукою. Викласти шкірою вниз і посолити.
У звичайний пакет насипати 1 ст. л. борошна, покласти голову, закрити пакет, потрясти акуратно, обваляти рибу в борошні.
У сковороді розігріти масло, викласти голови, закрити кришкою і включити вогонь вище середнього.
Через 2-3 хвилини, вогонь зменшити до мінімуму, шматки перевернути.
Знову закрити, збільшити вогонь і смажити ще 5 хвилин.
Подати з зеленню. Смачного!
Коментувати