Смажені кабачки з курячою грудкою

Настав сезон кабачків, і я хочу поділитися з вами цим дуже простим у приготуванні і дуже смачним рецептом страви з кабачків!

Інгредієнти

  • Кабачок - 5 шт
  • Грудка куряча (грудка 1 курки або упаковка 700-1000 грам, можна свинину.) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Часник
  • Кінза - 1 пуч.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 3

Кабачки розрізали уздовж і вирізали серцевину з насінням. Потім порізали пластами шириною 6-7 мм, посолили, перемішали руками і залишили.
Курячі грудки нарізали кубиками 1,5-2 см і запустили в розпечене масло. У мене на фото курячі стегна. На мій погляд, з грудкою смачніше. Грудка виходить м'якою і просоченої соком від цибулі і кабачків. Бажано смажити на великої відкритій сковороді на середньо-сильному вогні. Поки м'ясо смажиться, можна поставити варитися рис. По ходу смаження додаємо чорний перець, паприку, ваші улюблені приправи. Коли вода з м'яса пішла, і м'ясо майже готове, трохи солимо (пам'ятаємо, що ми присолили наші кабачки), перемішуємо і додаємо цибулю. Коли цибуля стала трохи м'якше, віджимаємо кабачки від соку і додаємо в сковороду. Додали вогню, смажимо все разом на відкритій сковороді хвилин 10-15, регулярно помішуючи, додаємо пару ложок соєвого соусу. Коли кабачки стали злегка м'якими, додали дрібно порізаний часник і кінзу. Перемішали всі, вимкнули вогонь і накрили кришкою. Далі постояти хвилини три. Готово! Подати можна з відвареним рисом або хлібом!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі