Дуже простий рецепт приготування смаженого сома з цибулею і лимонним соком. Рекомендую використовувати свіжу, незаморожений рибу і червону солодку цибулю. Страви з риби на кожен день - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Філе рибне - 800 г
- Цибуля червона - 1 шт
- Сік лимонний - 4 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Обробити рибу на філе, видалити кістки і шкіру. Посолити і поперчити з двох сторін.
Вилити олію в сковороду і добре прогріти. Рибу обваляти в борошні і обсмажувати з усіх боків до золотистого кольору.
Цибулю нарізати півкільцями. По готовності рибу дістати зі сковороди і відправити туди цибулю, додати лимонний сік і обсмажувати 5 хвилин, періодично помішуючи.
Рибу покласти у велику тарілку і зверху викласти цибулю. Дуже ніжна і смачна рибка готова. Смачного!
Коментувати