Сочевичний суп в мультиварці

Легкий, корисний і поживний суп.

Інгредієнти

  • Сочевиця - 200 г
  • Картопля (в залежності від величини бульб) - 4...5 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський (червоний, не надто великий) - 1 шт
  • Вода - 1,5 л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Суміш спецій (у мене прованські трави) - за смаком
  • Олія - ​​3 ... 4 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 6

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 750 Вт

Основна програма: Суп (60 хвилин)

Додаткова програма: Жарка (30 хвилин)

Сочевицю промити, відкинути на сито. Моркву і цибулю порізати дрібними кубиками. Мультиварку включити в режимі "Жарка" на 120 градусів. Налити в неї масло, викласти моркву і обсмажувати, помішуючи, 5 хвилин. Додати цибулю і готувати ще 5-7 хвилин.
Перець порізати невеликими шматочками, додати до овочів і готувати ще 5-7 хвилин. Картоплю почистити, порізати невеликими шматочками. До овочів в мультиварці додати сочевицю, перець і пряні трави. Все добре перемішати, додати картоплю. Залити теплою водою і готувати до закінчення режиму "Жарка".
Після закінчення режиму "Жарка" включити режим "Суп". За 10 хвилин до закінчення приготування посолити. Перед подачею посипати зеленню. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі