Легкий, корисний і поживний суп.
Інгредієнти
- Сочевиця - 200 г
- Картопля (в залежності від величини бульб) - 4...5 шт
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Перець болгарський (червоний, не надто великий) - 1 шт
- Вода - 1,5 л
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Суміш спецій (у мене прованські трави) - за смаком
- Олія - 3 ... 4 ст. л.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 6
Параметри приготування в мультиварці:
Потужність: 750 Вт
Основна програма: Суп (60 хвилин)
Додаткова програма: Жарка (30 хвилин)
Сочевицю промити, відкинути на сито. Моркву і цибулю порізати дрібними кубиками. Мультиварку включити в режимі "Жарка" на 120 градусів. Налити в неї масло, викласти моркву і обсмажувати, помішуючи, 5 хвилин. Додати цибулю і готувати ще 5-7 хвилин.
Перець порізати невеликими шматочками, додати до овочів і готувати ще 5-7 хвилин. Картоплю почистити, порізати невеликими шматочками. До овочів в мультиварці додати сочевицю, перець і пряні трави. Все добре перемішати, додати картоплю. Залити теплою водою і готувати до закінчення режиму "Жарка".
Після закінчення режиму "Жарка" включити режим "Суп". За 10 хвилин до закінчення приготування посолити. Перед подачею посипати зеленню. Смачного!
Коментувати