Бюджетний варіант соковитих і смачних котлет!
Інгредієнти
- Фарш м'ясний - 500 г
- Кабачок - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Сметана - 100 г
- Аджика
- Крупа манна - 4 ст. л.
- Яйце куряче - 2 шт
- Сіль - 1 ч. л.
- Спеції - 1 ч. л.
- Картопля - 1 шт
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 5
Додаємо у фарш натертий на крупній тертці кабачок, картоплину, яйця, цибулю, манку, спеції. Даємо постояти хвилин 20-30. Формуємо плоскі котлети, викладаємо їх на деко, застелене змащеним пергаментним папером і зверху поливаємо злегка соусом зі сметани і аджики. Запікаємо 40-50 хвилин. Страви з фаршу на сковороді - категорія блюда. Смачного!
Коментувати