Ми дуже любимо тефтелі, а якщо ще й з грибами, та в соусі - не відірвати все сімейство! Рецепт з категорії - страви з капусти і фаршу на сковороді. Приєднуйтесь!
Інгредієнти
- Фарш м'ясний - 900 г
- Картопля (сира) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Сметана - 4 ст. л.
- Капуста пекінська (листів) - 12 шт
- Печериці (маленькі) - 12 шт
- Томатна паста (с гіркою) - 1 ст. л.
- Олія соняшникова - 3 ст. л.
- Сіль за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Вода - 300 мл
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 5
У глибоку миску викладаємо фарш, додаємо сметану дві столові ложки, натерту картоплю. Посолити і поперчити за смаком. Добре перемішати.
Цибулю почистити і порізати дрібними кубиками. Додати до фаршу, перемішати.
Печериці почистити, помити. Беремо приблизно одну столову ложку фаршу, розплющити, покласти в центр печерицю.
Сформувати кульку.
Листя пекінської капусти промити. На кожен лист покласти наші тефтелі і загорнути.
На розігріту сковороду налити олію і викласти тефтелі.
Обсмажити на середньому вогні і перевернути на іншу сторону.
У глибокій мисці розвести воду, томатну пасту і дві їдальні ложки сметани. Посолити за смаком. Залити тефтелі. Зменшити вогонь, накрити кришкою і залишити на 40 хвилин. При подачі посипати зеленню (за бажанням).
Смачного!
Коментувати