Соковиті тефтелі з начинкою

Ми дуже любимо тефтелі, а якщо ще й з грибами, та в соусі - не відірвати все сімейство!  Рецепт з категорії - страви з капусти і фаршу на сковороді. Приєднуйтесь!

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 900 г
  • Картопля (сира) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Капуста пекінська (листів) - 12 шт
  • Печериці (маленькі) - 12 шт
  • Томатна паста (с гіркою) - 1 ст. л.
  • Олія соняшникова - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Вода - 300 мл

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 5

У глибоку миску викладаємо фарш, додаємо сметану дві столові ложки, натерту картоплю. Посолити і поперчити за смаком. Добре перемішати.
Цибулю почистити і порізати дрібними кубиками. Додати до фаршу, перемішати.
Печериці почистити, помити. Беремо приблизно одну столову ложку фаршу, розплющити, покласти в центр печерицю.
Сформувати кульку.
Листя пекінської капусти промити. На кожен лист покласти наші тефтелі і загорнути.
На розігріту сковороду налити олію і викласти тефтелі.
Обсмажити на середньому вогні і перевернути на іншу сторону.
У глибокій мисці розвести воду, томатну пасту і дві їдальні ложки сметани. Посолити за смаком. Залити тефтелі. Зменшити вогонь, накрити кришкою і залишити на 40 хвилин. При подачі посипати зеленню (за бажанням).
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі