Спаржева квасоля приготовлена в пікантном соусі. У цій страві з квасолі свіжі овочі та ароматні приправи супроводжує яскравий і насичений смак в поєднанні з гостротою і солодкістю інгредієнтів. Завдяки помідорам квасоля виходить соковитою і смачною, володіє приємною кислинкою. Страви з курки - категорія рцепту.
Інгредієнти
- Квасоля стручкова - 800 г
- Курка - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор - 5 шт
- Перець солодкий - 2 шт
- Часник - 5 зуб.
- Приправа (прованські трави) - 1 ст. л.
- Перець чорний (мелений) - 0.5 ч. л.
- Цибуля зелена - 60 г
- Кінза (зелень) - 30 г
- Сіль - 0.7 ч. л.
- Олія - 2 ст. л.
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 6
Порізати цибулю і курку.
У сотейник додати олію, цибулю і курку, смажити до зарум'янювання. Порізати крупно солодкий перець, помідори. Спаржеву квасолю розрізати на 2-3 частини, видаливши кінчики.
Помідори і солодкий перець подрібнити в блендері до пюреподібного стану.
Коли цибуля з куркою подрумянились додати томатне пюре і спаржеву квасолю, сіль і перемішати. Готувати 15 хвилин з моменту закипання. Кінзу і зелену цибулю порізати, часник подрібнити.
У сотейник додати зелену цибулю, часник, кінзу, прованські трави, чорний мелений перець. Процес гасіння продовжити ще п'ять хвилин. Подавати в гарячому вигляді. Смачного!
Коментувати